FINALITZA L’EXPOSICIÓ 10 POESIES IL·LUSTRADES

27 06 2012
 
El passat diumenge 24 de juny finalitzava l’exposició 10 Poesies il·lustrades inaugurada a en la tercera edició del certamen cultural Forès Poesia i Música i que es trobava al local cultural de Forès.
L’exposició, segons ens comenta Marcel Rubio, coordinador de la mateixa, responia a la iniciativa d’un grup d’estudiants de tercer de Belles Arts que van veure amb la tercera edició del Forès poesia i música una oportunitat de mostrar el seu treball. Deu foren les poesies il·lustrades i deu foren els autors d’aquestes.
 
Cada artista va escollir una poesia. Després la va il·lustrar amb la tècnica que s’hi avingués més. Per això, l’exposició ha ofert un caire multidiciplinar. S’hi ha pogut trobar fotografia, pintura, dibuix, vídeo i altres tècniques. Però en cap cas no s’ha d’entendre com una mostra dispersa, sinó com un desplegament de totes les possibilitats tècniques que aglutina la pràctica artística actual.
 
Ara mateix, veient l’èxit de l’exposició a Forès, aquest grup treballa per portar la exposició amb nous treballs i una línia argumental més ampliada, a la sala ” El Refugi” a la ciutat de Badalona.

Visitants de l’exposició 10 poesies il·lustrades


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: