L’ARXIU MUSEU TALLER DEL SOL A FORÈS

13 05 2013

El proper dissabte 1 de juny, en el si de la jornada IV Forès poesia i música es podrà visitar l’exposició L’Arxiu Museu del Mail Art del Taller del Sol de l’autor César Reglero. En aquesta exposició s’hi podrà trobar Mail Art, poesia visual, llibre d’artista, stamp art, punts de llibre i segells d’artista.

L’Arxiu Museu del Mail Art del Taller del Sol pretén, amb aquesta exposició a Forès, presentar part dels seus fons i mostrar l’esperit que ha mogut a aquest moviment a ser un dels més àlgids de la història. Els activistes que es mouen en aquest camp són creatius de tots els continents que usen els serveis postals com a mitjà de transmissió d’idees, projectes i obres.

Per tant, serà la comunicació la base essencial que unirà tots ells a través de la creació i l’art. Els aspectes lúdics i solidaris seran altres elements bàsics que es justifiquen; aclarint que la seva força ha radicat sempre en un dinamisme aliè als circuits comercials i, en conseqüència, allunyat de tot interès comercial.

L’exposició serà visitable durant tota  la jornada del Forès poesia i música.

fores cartel 2


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: