FELIU VENTURA OFERIRÀ UN CONCERT DEL SEU ÚLTIM DISC “VERS L’INFINIT – VINT ANYS A L’ESCENARI” AL V FORÈS POESIA I MÚSICA,

6 05 2014

Feliu Ventura presentarà el seu últim disc Vers l’infinit20 anys a l’escenari el proper dissabte 7 de juny, a les 10 del vespre, en el marc del V Forès poesia i música.

 

Breu bibliografia de Feliu Ventura: 

Feliu Ventura es defineix com a cantant i autor de cançons: un ofici artesanal en l’època del dos punt zero. A aquest ofici es deu, ara i fins avui, amb els seus tres anteriors treballs i el disc i gira en directe amb Lluís Llach Que no s’apague la llum. Després d’un parèntesi sense publicar material, Ventura tornava el setembre de 2011 als escenaris per defensar en directe el seu tercer disc Música i lletra (Propaganda pel fet! – 2011), distribuït amb el diari ARA el dia 11 de setembre. L’aparició d’aquest disc era l’inici d’una nova campanya d’infatigable activitat: presentacions en directe a la tardor i hivern de 2011, gira a l’Uruguai-Argentina-Xile el maig, temporada de festivals a l’estiu, remat de la gira de Música i lletra a la tardor de 2012 i l’estrena, a TV3 el 6 de gener de 2013, del documental La memòria de la música (enregistrat durant la gira al Con Sud americà mesos abans).

 Feliu_Ventura_2011_IMG_1944

Feliu Ventura i el seu últim disc Vers l’infinit – 20 anys a en directe

 

El 2013 el cantant xativí Feliu Ventura celebrava 20 anys sobre els escenaris. L’artista decidí compartir l’efemèride amb una celebració conjunta sota el nom de “Vers l’infinit · 20 anys en directe”, de la qual en participaren prop de 300 micro-mecenes i que ha servit per fer realitat alguns dels projectes que estaven al tinter de Ventura durant aquests anys: enregistrar un disc en directe en solitari i en format vinil, enregistrar un disc de versions i rareses, documentar el seus directes i la seva trajectòria en una mini-sèrie online titulada “Per l’interior, codis en ruta”, crear un nou i curiós espectacle amb el públic privat del sentit de la vista sota el nom de “A Cegues” i un grapat més d’il·lusions col·lectives fetes realitat que podeu seguir al web http://www.verslinfinit.cat.

I recordeu que podeu trobar més informació del V Forès poesia i música clicantAQUÍ.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: