TOMEU PENYA I EL SEU NOU DISC ARRUIX SERAN AL V FORÈS POESIA I MÚSICA

13 05 2014

Tomeu Penya, en format duet, oferirà un concert del seu últim treball discogràfic Arruix, el proper dissabte 7 de juny, a les 5 de la tarda,en la cinquena edició del certamen Forès poesia i música.

 

Breu bibliografia de Tomeu Penya

Tomeu Penya començà la seva carrera musical tocant en diversos grups de rock que s’havien creat arran del creixement turístic experimentat a Mallorca, quan tenia uns 15 anys. Més endavant, se n’anà de viatge per Europa amb la guitarra i així tocà a diversos pubs d’Alemanya, Dinamarca i Suècia. La seva distància i l’enyorança de l’illa nadiva l’incitaren a compondre cançons.

Quan tornà a Mallorca, els seus amics l’encoratjaren a seguir aquesta via. Va ser el mateix rector de Vilafranca de Bonany qui va dirigir l’enregistrament del seu primer disc Cant a la vila. Al desembre del 1982 Tomeu, amb l’ajuda d’en Joan Bibiloni i el suport i finançament d’un grup d’amics, enregistrà un LP amb els seus darrers treballs Càrritx i roses. Llavors anar creixent una gran demanda per part del públic mallorquí.

Des del seu primer disc Cant de la vila fins aquest últim disc Arruix, Tomeu Penya ha publicat un total de 27 treballs discogràfics.

2013-penya-arruix

Tomeu Penya i el seu nou disc Arruix

 

Tomeu Penya i el seu nou disc Arruix

La nova proposta discogràfica de Tomeu Penya du com a títol una de les cançons del disc “Arruix” on, de nou, Tomeu envia un missatge en contra de comportaments egoistes…Arruix qui fot a un altre, arruix qui faci mal, arruix qui nos engana, arruix qui no vol la pau…

Aquest disc neix de la necessitat d’aprofitar el gran moment de creativitat que l’envolta  i la il·lusió de compartir-la amb tot aquells que estima i l’estimen.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: