Josep Civit i Pau Civit presentaran les seves recents publicacions poètiques al V Forès poesia i música

27 05 2014

Josep Civit i Pau Civit, dos autors montblanquins membres de l’Associació literària l’Escarritx, presentaran i recitaran les seves recents publicacions poètiques, Ficcionari i Banyat en lila respectivament, el dissabte 7 de juny, a 2/4 d’una del migdia, durant el V Forès poesia i música.

Josep Civit Mateu va néixer a Montblanc el 1958. Compagina l’exercici de la docència professional amb el de la poesia, les seves dues grans passions.

Veu poètica consolidada amb una extensa producció literària ha guanyat, entre d’altres, el premi Marc Granell, Vila d´Almusaffes (2002), Sant Celoni de poesia (2003), Alella a Maria Oleart (2006), Miquel Martí i Pol (2007) i premi Marià Manent de poesia de Premia de Dalt (2008) amb la obra titulada El cel de Zuric que forma part del seu desè poemari.

Josep Civit Mateu

Josep Civit Mateu

Pau Civit Poblet és un poeta nascut a Blancafort l’any 1951 i actualment resident a Montblanc, membre del grup literari l’Escarritx farà la presentació del seu primer llibre de poemes Banyat en lila de l’editorial Torratxa.

Pau Civit Poblet

Pau Civit Poblet


Accions

Informació

One response

2 07 2014
Maties Masalles

Podeu veure dues intervencions de cada Civit a https://www.youtube.com/watch?v=BfwWl9laQgw&list=UUJ6dccyl2NAYSiyfahevOSA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: