FPiM 2011

II FORÈS POESIA I MÚSICA

4 de juny de 2011

Després de l’èxit de l’edició 2010, el Forès poesia i música torna el proper 4 de juny de 2011 amb una jornada plena d’activitats on novament poesia i música es donen la mà al mirador de la Conca.

A grans trets, les activitats que conformaran la jornada seran un taller d’estels per a grans i petits, exhibició d’estels, actes d’inauguració de la jornada, stramp jam, concurs de poesia recitada, fideuada popular a la plaça del mirador, recital poètic, recital de poesia musicada i exposició de poesia visual catalana.

El II Forès poesia i música compta amb la participació de grups i personatges de pes com són: l’orquestra Big-bang Valona conduïda pels músics Marc Egea i Xavier Maristany, la rapsode   Anna Maluquer i poetes com Enric Cassasses, Dolors Miquel, Andreu Subirats, Carles Camps, Josep M. Fulquet, poetes visuals catalans com Àngels J. Sagués, Raül Gàlvez, Joan Puche, Edu Barbero i Sergi Quiñonero i l’espectacle “Arran sempre de terra” un espectacle que enllaça música, cançó, recital i dramatització en un recorregut per les veus més diverses i alhora unitàries d’Espriu.

La consolidació del programa del Forès poesia i música en aquesta 2a edició suposa, a la vegada, la consolidació de Forès com a punt de trobada per a poetes i músics del territori català.

Forès, abril de 2011

Els cartells del II Forès poesia i música 

II Forès poesia i música

Poesia visual al II Forès poesia i música

El vídeo del II Forès poesia i música

Les cròniques del II Forès poesia i música

Crònica del II Forès poesia i música.

Forès poesia i música al diari el Punt.

Forès poesia i música a Ràdio Montblanc.  

Forès poesia i música a la televisió

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: