FORÈS, EL MIRADOR DE LA CONCA, HA CELEBRAT AQUEST CAP DE SETMANA LA VUITENA EDICIÓ DEL CERTAMEN CULTURAL ‘FORÈS, POESIA I MÚSICA’.

9 06 2017

El certamen es va iniciar amb la V Trobada de punts de llibre, ubicada davant de l’Ajuntament, organitzada per l’Associació l’Escarritx de Montblanc. Tots els assistents van poder intercanviar els seus punts de llibre i aconseguir-ne un de la vuitena edició del “Forès, poesia i música” i també ser obsequiats amb punts de llibre de les edicions anteriors.

A dos quarts d’onze del matí, el Sr. Julià Josep Plaza i Briansó, alcalde de Forès, donà el tret de sortida al certamen cultural, juntament amb la participació del Sr. Jordi Agràs i Estalella, director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, que ens va acompanyar i va inaugurar el vuitè certamen cultural ‘Forès, poesia i música’.

Seguidament, l’Associació Cultural El Pedrís va donar pas al recital poètic. En aquesta ocasió vam comptar amb la participació de Jordi Valls i Glòria Coll acompanyats amb la música de l’Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc. Els poetes convidats van recitar els seus propis temes i també poemes en honor al gran poeta Josep Palau i Fabre. Al finalitzar el recital poètic el Jordi i la Glòria van signar els llibres de tots aquells que els hi van demanar. Posteriorment la jornada va continuar amb Mireia Mena i Guillem Ballaz amb Dallonses, glossada a la catalana interactuant amb el públic. 

A les dues del migdia va tenir lloc la tradicional fideuà popular, prèvia al concert de Cris Juanico. Al dinar hi van participar uns 200 comensals que van omplir la carpa de ‘Forès, poesia i música’. 

A les cinc vam rebre a Cris Juanico, que ens va presentar “Fausta”. Més que un concert va ser un viatge d’emocions i reflexions que va fer sentir el públic protagonista, cançons com “És quan et sent aprop”, “Ei, que fràgils som”, entre d’altres van fer emocionar als assistents. En Cris va posar el públic dempeus i els aplaudiments van envair la carpa. El cantant es va fotografiar i va signar els cd’s de tots els que li van demanar.

Un cop finalitzat el concert del Cris, el temps ens va donar treva i a les set de la tarda, Montse Castellà ens va oferir un repàs de la seva àmplia discografia a la sala del Local Social, la qual es va anar omplint fins a omplir-se de gom a gom. La Montse va captivar al públic amb la seva veu i seva guitarra.

Després del concert de la Montse Castellà, temps de descans per sopar mentre es va poder veure la Final de la Champions al Bar LS Forès. A dos quarts d’onze l’escenari de la carpa de Forès va rebre al grup Gossos que ens va presentar “Zenit”. Aquest va ser un concert mixt, va iniciar-se com a sala concert i va finalitzar com a concert. La carpa de Forès es va omplir a vessar per veure aquest gran grup. Gossos va aconseguir que el públic de Forès gaudís de l’impressionant espectacle que van preparar. Tots els components del grup Gossos van signar cd’s i es van fotografiar amb tots els assistents que ho van voler.

Des de l’Organització del VIII “Forès poesia i música”, agraïm a tots els ponents que ens van poder acompanyar i participar en el certamen cultural, als assistents, fotògrafs i a tota la col·laboració, ajuda i participació que vam rebre el mateix dissabte 3 de juny com els dies previs i posteriors a la jornada.

Moltes gràcies a tots per la vostra ajuda.

RECULL FOTOGRÀFIC

 


Accions

Information

Deixa un comentari